Baromfifeldolgozó üzem

A Baromfifeldolgozó Üzem fokozatos fejlődését már az 1980-as évek elején elkezdte. 1983-ban befejezett átalakítások után lettünk export kódszámmal, a HU43-al rendelkező és engedélyezett üzem.

Az Integrál Zrt. vezetése mélyen elkötelezett a minőségi termékek előállítása iránt. A legkiválóbb export-termékünk a libamáj, melyből a legjobb minőségűt egyébként is Magyarországon állítják elő. A hízott liba, és az abból készült termékek HUNGARIKUMok. Üzemünk integrált minőségirányítási rendszert működtet, mely biztosíték arra, hogy az üzemből kizárólag biztonságos, kifogástalan, első osztályú termék kerüljön a fogyasztóhoz.

Hitvallásunk sarkalatos pontja a kiváló minőségű termékek gyártása, válogatott, ellenőrzött alapanyag, a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása, a vevők bizalmának folyamatos fenntartása, valamint az etikus üzleti magatartás. Termékeink világszerte keresettek és ismertek az Európai Uniós tagállamok mellett távol-keleti országokban, tengerentúlon is.

Üzemünk tevékenységi köre a hízott liba és hízott kacsa vágás, darabolás, csomagolás, hűtés és fagyasztás. 2018 óta bővült termékpalettánk az elsősorban saját hús- és májtermékekből készült késztermékekkel. A folyamatos, megfelelő élő alapanyag biztosítása érdekében, termeltetésre szakosodott integrátorokkal állunk szerződéses kapcsolatban, az élőállat alapanyag döntő mennyiségét saját integrációnk szolgáltatja. Fő termékeink: hízott libamáj, hízott libamell, hízott libacomb, hízott kacsamáj, hízott kacsamell, hízott kacsacomb, valamint egyéb nyers termékek: aprólékok, belsőségek, zsiradékok. Jelenleg elérhető késztermékeink: kézműves libamáj, májblokk, máj mousse, sous-vide termékek, tokány, zúzapörkölt, többféle ízesítésű tepertőkrém, ízesített és natúr zsírok. Késztermékeink repertoárja folyamatosan bővül.

Az export piacok mellett hasonló jelentőségű a belföldi fogyasztók ellátása. A termékek jelen vannak a legtöbb áruházlánc értékesítésében, az Üzem országszerte viszonteladó vállalatokkal áll kapcsolatban, valamint saját kiskereskedelmi egységeibe is kihelyezi termékeit.

Az üzem jelenlegi korszerű állapotát a legutóbbi, 2020-ban átadott élőállat fogadó-vágó-zsigerelő épületrész megépítésével kapta meg. A vágás és bontás után kettéválik a húsok és a májak útja üzemünkben. A korszerű májüzemi épületrészt, az itt üzemelő gépeket 2011. óta használjuk, a hús daraboló és csomagoló vonalaknak helyet adó épületrészek szintén 2011-ben kerültek jelen formára kialakításra. A nyers termékeinket helyben tároljuk, fagyasztjuk, de ezen logisztikai folyamatok egy részét partnerünk, a szintén kiskunfélegyházi ICE-STORE Kft. Hűtőházában szolgáltatjuk.

© Web: